Lauantaina vietetään ties kuinka monennen kerran kansainvälistä Ravintolapäivää. Päivän ideanahan on se, että kuka tahansa voi perustaa Ravintolan melkein minne tahansa. Kuulin itse ensimmäisen kerran tapahtumasta kait viime keväänä...ja arvatkaa kahdesti onko Perä-Pohjolassa mitään tapahtumaan liittyvää? No ei sinne päinkään, oman galluppini, jonka virhemarginaali on kohtuullinen, noin 15.27% Kemiläisistä tietää mitä päivä tarkoittaa. Se selittääkin ettei kukaan ole tapahtumaa tänne vielä rantauttanut...kait, toinen vaihtoehto on tietysti se, että Perä-Pohjolaiset on homeperseitä, laiskoja tai jotain muuta.

Siitä se ajatus sitten lähti, jos jokainen voi olla oman elämänsä Master Chef- miksei myös ravintoloitsija? En minäkään tiennyt kysymykseen vastausta, ainoa vastaus minkä keksin oli Pieni Piilo-Bistro. Olen aina halunnut omistaa Bistron, sellaisen pienen, jossa on intiimi tunnelma ja seinällä Katri Helena, pari pääkalloa ja paljon teräviä veitsiä. Sellainen on siis Piilo Bistro, takuulla uniikein paikka tällä puolen napapiiriä.

Tarjonta pohjautuu itse tehtyihin makkaroihin, hapankaaliin ja Suomalaiseen, juureen leivottuun ruisleipään. Juontajana tilaisuudessa toimii Monty Python lentävine sirkuksineen.

Menu, kattaukset non-stop:
- juureen leivottua ruisleipää
- valkosipulista hapankaalta
- yrttistä lammasmakkaraa
- currywurstia

Koko menu 5 euroa/omantunnon mukaan. Maksuvälineeksi käyvät myös oravannahkat, punaviinipullot ja hyvät tummat oluet.

- talon vesi ja mehu sisältyy menun hintaan.

Omien ruokajuomien tuominen kotuuden rajoissa sallittua.

Bistron pienuudesta johtuen toivomme asiakkaiden ennakkoilmoittautuvan, tarkemman osoitteen ja laskeutumisohjeet saat varausvahvistuksen yhteydessä. Tarkemmat ohjeet, löytyvät alla olevan linkin takaa.

Pieni Piilo-Bistro Ravintolapäivän sivuilla.

Pieni Piilo-Bistro Facebookissa.

 

Ja vielä...Kemissä on myös toinen Ravintolapäivänä auki oleva pop-up ravintola; Kemingrad. Rakas kilpailija suuntautuu idän makuihin...oma ravintolammehan kunnioittaa lähinnä nahkahousuja ja edelwais-lakkeja. Lauantaina tiedossa onkin ultimaalinen jännitysnäytelmä idän- ja lännen taistellessa nälkäisten sieluista!