Kuten säännölliset Paahtajan seuraajat ovat huomanneetkin- loistaa blogissa uudet jutut ja reseptit poissaolollaan...ainoa mainittava stoori on sekin väkisin väännetty ja jopa oman laatujärjestelmänikin mukaan huono...kun kirjoittaminen ei nappaa niin silloin se ei nappaa. Miten v**** voi kirjoittaa mitään ruuan tekemisestä jos en ole kolmeen viikkoon edes tehnyt ruokaa...kysyy säännöllinen ruokafasisti eli Minä Itse? Tai olen tehnyt joo, pilkoin muutaman paprikan ja katsoin vierestä kun kaveri grillas pari pihviä, sitten autoin niiden syömisessä ja punkun juomisessa...pääpaino sillä jälkimmäisellä. Takana on viis tai kuus eri hotellia, lukematon määrä erilaisia ruokapaikkoja ja boonuksena vielä armoton koti-ikävä. Mikset kirjoita sitten siitä mitä syöt? Joo, hyvä idea...tänään söin ihan älyttömän hyvää meksikolaista, lounaalla kävin ihan hyvässä rednekkien pitämässä voileipäpaikassa, eilen illalla kiinalaisessa, lounaalla hyvässä ja halvassa meksikolaisessa, toissapäivänä söin muistaakseni kanasalaatin ja sitten jonkin lammas-sandwitzin, sushiakin on tullut vedettyä niin ettei raakaa kalaa pahemmin tee mieli...pari päivää sitten söin reissun ekan hampurilkaisen, en ollut mäkkärissä vaan paikallisen tuppukylän pienessä ravintolassa, ranskalaiset olivat itse tehtyjä mutta hampurilainen palnutta. Viime viikon perjantaina käytiin Persikkakaupungissa Korealaisessa bbq-paikassa- toimii siten että pöytä tulee täyteen pieni kippoja joissa on vaikka mitä ja sitten mitä vielä, pöytäkannen alta löytyy grilli ja jonka viereen tulee sitten kokki grilaileen suupalan kokoisia suikalet vähän vaikka mitä...oliko hyvää? Oli joo, en moiti...ainoa miinus että paikka on oikeasti Korealainen, lusikkaa ei saa edes armosta vaan safka vedetään ohuilla alumiinitikuilla.

Ai niin joo, tuli mieleen...Hei kaikki Suomalaiset jotka ostatte itse ruokanne! Sivistin itseäni eilen toisen paikallisen Tuppukylän Meksikolaisessa ravintolassa...jauheliha on tarkoitettu pienille lapsille tai vanhuksille, siis sellaisille jotka eivät pysty hampaillaan pienimään vielä/enää kunnolla ruokansa. Kaikkien muiden ihmisten oletetaan siihen kykenevän. Jos puruvoimaa ei tarpeeksi ole niin sitten ruuan joutuu tilaamaan erilliseltä Pikku-Pedron lastenlistalta...tai syömään ruokansa soseutettuna ja pillillä.

Ja vielä...Hei kaikki Suomalaiset jotka ostatte itse- tai jonka puoliso ostaa ruokanne! Kaikki tietävät että Amerikkalaiset ovat lihavia ja tyhmiä ja syövät uskomatonta skeidaa...vaikka aika moni Amerikkalainen onkin lihava ja tyhmä ja syö uskomatonta skeidaa- niin tyhmää ja lihavaa Amerikkalista täällä ei kuitenkaan tunnu olevan että sille myytäisiin valmiiksi marinoitua ja silvottua lihaan. Toistan vielä rautalangasta väännettynä...kaupassa ei myydä lainkaan valmiiksi marinoitua tai suikaloitua lihaa! Miksikö? Koska kukaan ei ole niin tyhmä että sitä ostaisi! Kaikkien oletetaan osaavan pieniä lihansa itse, ne jotka haluavat lihansa marinoituna osaavat myös sekoittaa öljyn ja happaman nesteen ihan itse...ne jotka eivät osaa ja marinoitua lihaa kuitenkin haluavat, ostavat sitten marinadinsa pullosta jolla on nimi, eli nimi joka kuvaa marinadin ominaisuuksia- ei nesteen väriä. Ne jotka ovat siihen laiskoja menevät mäkkäriin tai johonkin muuhun skeidalandiaan, paikkaan jossa ei tarvitse edes kuvitella ruuan olevan itse tehtyä.

En ymmärrä muutenkaan miten paloiteltu ja sen jälkeen marinoitu liha voi olla halvempaa kuin paloittelematon ja marinoimaton? Oman matematiikkani mukaan ensin mainittuun tuotteen valmistamiseen kuluu enemmän raaka-aineita ja työtä...vai miten selitätte tämän? Muulla kuin sillä että valmiiksi marinoitu ja suikaloitu ns. liha on jotain jota ei kissanruokaan voitu laittaa...

Ja sitten vielä...Hei Lenita Airisto! Täällä Rapakon takana on yli 200 miljoona junttia jotka pitävät valkoisia tennissukkia sandaalien kanssa tai sitten lenkkareita farkkujen tai shortsien...jos Suomalaisetkin on saatu opetettua Ranskalaisten ulkoeteiseen kelpaaviksi reilussa kymmenessä vuodessa niin entä nämä maailman valtiaat? Äkkiä joku tyylipartio tänne takomaan sivistystä junttien kalloon!

Tuli muuten mieleen...Hei kaikki Amerikkalaiset autoilijat! Oletteko ajatelleet että mitä v**** järkeä on kyyhöttää liikenneruuhkassa joka päivä autossa josta löytyy vähintään V6 kolmen litran koneella...oletteko ajatelleet että se on älytöntä tuhlausta...opetelkaa käyttämään metroa, linja-autoa ja Japanilaisia riisikuppeja niinkuin kaikki sivistyneet kansat ovat tehneet aina. Ja Hei...polkupyörä on vanhempi keksintö kuin auto ja lenkkareita voi käyttää muuhunkin kuin kaasupolkimen painamiseen.

Ai niin...Hei Amerikkalaiset liikennesuunnittelijat! Tiedättekö mitä jalkakäytävä tarkoittaa? Tai miten pyörätie tehdään? Jos ette niin pistäkää mailia ihan kelle tahansa eurooppalaiselle, paluupostissa sitten sinkahtaa kuvia siitä että jalkakäytävä pitää mielellään olla 9 jalkaa- ei yhtä jalkaa leveä.

Ja...Hei kaikki Suomalaiset ravintola-alan ammattilaiset! Oletteko koskaan ajatelleet että Ravintola on asiakkaita varten? Miksi Suomessa itselleni tulee ruokaravintolassa tunne että olen väärässä paikassa? Opetetaanko kouluissa enää yhteen- ja vähennyslaskua? Siis sitä, että ravontolan tulot-menot= se raha josta maksetaan työntekijöiden palkka? Siis mitä enemmän tuloa tulee niin sitä paremmin fyffeä kertyy talon kassaan...eli mitä enemmän asiakas rahaa ravintolassa käyttää niin sitä parempi...ja jos asiakkaan saa tulemaan uudestaan niin se on aina fyffeä lisää? Ai ootte? Muttakueise toinenkaan tarjoilija koskaanmitäänsano. Anteeksi teille ravintola-alan ammattilaiset jotka oikeasti teette hienoa asiakaspalvelutyötä, en tarkoittanut tätä teille vittuiluna, tarkoitin sen vittuiluksi niille muille. Ja Hei "te jotka eivät ottaneet tätä vittuiluna ja omistatte ravontolan tai olette esimiehenä"...antakaa potkut noille lopuille, niille joille tarkoitin jutun vittuiluksi- vaihtakoot alaa johonkin sellaiseen missä ei tarvitse osata hymyillä ja jossa epäsosiaaliset yksilötkin pärjäävät...alkakoot vaikka Insinööreiksi, niiillä ei tarvitse muuta tehdä kuin puhua sekavia näyttää vittumaisilta, ne on sitäpaitsi muutenkin ihan v**** tosikkoja tapauksia!

Yks tuli mieleen...Hei kaikki Suomalaiset jotka haluavat olla parempia ihmisiä! Kierrättäminen on turhaa! Yhden keksikokoisen Amerikkalaisen kaupungin ilmanpäästöt päivässä samaa luokkaa mitä Suomalaiset saavat tiputettua omiaan vaikka siirtyisivät käyttämään pelkästään suksia ja kynttilöitä. Ihan sama mitä me tehdään, iso lauma idiootteja ryssii koko touhun kuitenkin!