AIkansa kutakin...tekisi mieli sanoa tämän blogin suhteen. En ole kirjoittanut yhtään juttua- enkä ole edes tehnyt jutun arvoisia ruokia ties kuinka moneen viikkoon. Joo myönnän, joissakin teokratioissa vastaavasta teosta saattaisi menettää pannnunsa valtiolle jonka jälkeen pitäisi vielä sovittaa syntinsä pyhän induktion alttarille mielellään vielä veriuhrilla...joo ja no. Kait blogiin pätee sama sääntö kuin muissakin harrastuksissa- ei sitä väkisin kannata tehdä jos se ei hauskalta tunnu...pienen tauon jälkeen touhu voi muuttua jälleen ihan siedettäväksi.

Niin...vaikka nyt kirjoitankin jälleen juttua niin en lupaa että siitä tulisi jälleen säännöllistä- toisaalta en vielä vanno hautaavani blogistin viittaanikaan. Riittäisi kun keksisin sen että mistä kirjoitan.

Kuvankäsittely? Rajaus? How cares?

Sitrusbroileri

  • 3 kpl maustamattomia broilerin reisikoipia

Poista koivista nahka. Katkaise koivet nivelen kohdalta siten että saat koivet erilleen.

Marinadi:

  • 2 kpl kuorittuja appelsiinejä
  • 1 kpl kuorittu sitruuna
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • muutama punainen chili...habanero olisi toiminut jos sellaista olisi ollut
  • valkosipulia maun mukaan...itse laitoin 6 kynttä
  • 2 punasipulia
  • suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1 tl murskattuja korianterin siemeniä

Laita kaikki marinadin ainekset blenderiin tai johonkin vekottimeen jolla saat ne jyrättyä tasaiseksi...ja sitten vain jyräät ne tasaiseksi. Kaada marinadi lihojen päälle ja anna maustua yön yli jääkapissa. Mausta suolalla ennen uuniin laittoa.

Kypsennä uunissa 175/60 minuuttia. Tarjoa lisukkeena vaikka paistettua munakoisoa ja vihersalaattia.