Juuri kun eilen pääsin ryökyttämään suomalaisen maakuntaruuan tai paremminkin sen olemattomuuden...ja jutun kirjoitettuani harmittelin vielä että miksi en sisällyttänyt juttuun myös ABC:n ja muiden isojen ketjujen haukkumista- nukahdin tyynenä tietäessäni että netistä ei tila loppu kesken ja tulen vielä kirjoittamaan montakin juttua suurten ketjujen turmiollisesta vaikutuksesta ruokakulttuurille. Sen aika ei vain ole tänään.
Perun puheeni kuolleesta maakuntaruuasta- tai en peru kokonaan mutta annan keskisuomelle lievennyksen ja myönnän ja jopa kehun täkäläista ruokaa! Söin tänään lounaaksi kampelaa- ja päivälliseksi paistettuja muikkuja muusilla voisulakastikkeen kera!
Olenko kuollut ja päässyt Valhallaan? Ei, olet edelleen elossa ja työmatkalla Äänekoskella, muikut söit Suolahdessa. Paljonko lysti maksoi- kysyy heti satunnainen kulinaristi...lysti maksoi 14.90- molemmat annokset yhteensä!
Oi Odin- kun kuolen niin haluan paistettuja muikkuja jokainen ilta Ragnarökiä odotellessa.