Tämä juttu menee melkein vitsistä...kaapissa on lojunut Joulun jäljiltä sekalainen kokoelma joulukarkkeja- niitä jotka on aina tullut sorkittua pois lemppareiden joukosta. Mitä nämä voi fiksusti hävittää? Työpaikalle en enää kehtaa mitään viedä kun syötin niille pipareitakin vielä viikko sitten, samaten kuin joulupukin harakirinä tuomia Pandan konvehteja. Vaihtoehdot on vähissä, vieraillekaan ei Dumlet ja puolukkakonvehdit ole kelvanneet....ei ole helppoa.

"Onneksi" lupasin jälkikasvulle leipovani tällä viikolla jotain mageeta, sellaista missä on suklaata. Touhussa ei ole muuta vikaa kuin se leipominen, en viitsi leipoa kun kakru sitten syö kaksi palaa jotain ja loput jää ongelmajätteeksi. Itse olen jo ihan tarpeeksi läski etten enää ehdoin tahdoin mitään mokkapalapellillistä viitsi syödä. Onneksi laiskuus ja luova ongelman ratkaisu astui mukaan kuvioihin. Karkit joista piti päästä eroon ja lupaus joka piti toteuttaa....tuloksena Pimp My Digestive!

Voisin sanoa että; Viileen näköisiä keksejä!

Tarvitset:

  • muutaman Digestiven
  • kourallisen Dumlea
  • kourallisen sekalaisia suklaakonvehteja
  • 1 dl kermaa
  • sekalaisia kakunkoristeita

Pilko karkit. Sulata ne miedolla lämmöllä paksupohjaisessa kattilassa yhdessä kerman kanssa. Lusikoi töhnää keksien päälle ja ripottele koristeet. Anna kuorrutteen kiinteytyä tunnin ajan.