Mitä järkeä blokin kirjoittamisessa on? Mitä järkeä on pitää blokia jolla ei ole edes kunnollista teemaa? Blokia joka rönsyilee ja tekee senkin hallitsemattomasta. Kirjoituksia joita ei välttämättä kukaan edes lue. Miksi ylipäätänsä kirjoittaa kelle tahansa ilman erityistä asiaa?

Oma käsitykseni blokeista ennen oman blokini perustamista oli hyvin selkeä- blokit ovat kuin päiväkirjamuotoon tehtyjä kotisivuja joita pitävät ihmiset joilla on jokin tarkkaan rajattu harrastus ja josta he haluavat muidenkin olevan tietoisia. Yksinkertaista rakas Watson, yksinkertaista. Homman nimi paljastui joksikin toiseksi sen jälkeen kun aloin laittamaan omia ajatuksiani peräkkäin. Rakkaan harrastukseni, ruokakulttuurin takana olikin pataljoon muitakin ajatuksia jotka ovat vain odottaneet oikeaa tilaisuutta tulla esille.

(Blokin) Kirjoittaminen on parhaimmillaan kuin tuhti ryyppy jääkylmää kossua-, pyörän eturenkaan ääni 80 kilometrin ajon jälkeen tai Tegernakô joka lähtee vetämään Chrigel Glanzmannin äänen kautta. lyhyesti sanottuna; kirjoittamisen antama nautinto kompensoi moninkerroin siitä aiheutuvan vaivan.

1241382521_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Andy Warhol ennusti 60- tai 70 luvulla, että "tulevaisuudessa jokainen ihminen on kuuluisa viiden minuutin ajan". Andy ei ikävä kyllä ehtinyt nähdä ennustuksensa toteutumista, eikä Andy välttämättä olisi osannut odottaa sitä kuinka nopeasti maailma sitten muuttui kyseisen ennustuksen toteuttavaksi. Nykyaikana kuka tahansa voi olla julkisesti oman elämänsä myrsky vesilasissa.

Olen aina ollut ihastunut sitaatteihin. Muiden lausumiin viisauksiin on helppo samaistua kun oma mielikuvitus ei samanlaiseen tyhjentävään ilmaisuun kykene. Muistelin tänään kymmenen vuotta sitten katsomaani elokuvaa, Veteen piirretty viiva. Elokuvassa kaksi sotilasta makaa niityllä ja pohtii olemassaoloaan: "Mitä merkitystä olemassaolollamme on kaiken tämän hulluuden keskellä?". Ei se tietysti ihan sanatarkasti elokuvassa noin ollut- hieno ajatus joka tapauksessa.