Vaikee keksiä tällaselle ruualle nimeä...välimerellinen broileri- kuulostaa ihan Lidlin mainokselta..ääh, antaa olla, sisältö ratkaisee, täytteessä varsinkin. Tein täysin samalla reseptillä brouskua jo viime viikonloppuna, hyvää oli ja perjantain kunniaksi valjastin reseptin heti uudelleen käyttöön. Reseptin salaisuus piilee kuivatuissa tomaateissa, niistä joko pitää tai inhoaa, minä pidän ja vielä enemmän pidän kapriksista...aah, ja parmesaanista, kaikki hyvä samassa reseptissä.

Täytetty broilerin file

  • 2 maustamatonta broilerin filettä

Täyte:

  • 1 shalottisipuli silputtuna
  • 10 aurinkokuivattua tomaatin siivua (ei öljyssä)
  • 1 rkl kapriksia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl basilikabalsamicoa
  • 6 rkl parmesaaniraastetta
  • mustapippuria
  • suolaa

Silppua tomaatit. Yhdistä tomaatit ja kaprikset ja kaada niiden päälle tilkka kiehuvaa vettä, anna liota kymmenisen minuuttia, valuta. Sekoita kaikki muut täytteen ainekset poislukien juusto.

Villä broilerin fileet auki terävällä veitsellä kääretortun omaisesti...tuloksena pitäisi olla ohuehko lihalevy. Levitä täyte lihan päälle ja ripottele päälle vielä juusto. Kääri levyt rullalle ja sulje saumakohta hammastikuilla. Paista 200C/40 minuuttia. Tarjoa riisin tai pastan kera.

Oliko hyvää? Teetkö toiste? Ihan varmasti, seuraavalla kerralla saatan käyttää homejuustoa tai jättää koko juuston pois...näkee sitten.