Klikkasin pari päivää sitten jotain mainosbanneria- mainostivat 500 käyntikorttia 5 eurolla. En oikeastaan tiedä syytä klikkaamiseen...mielestäni bannereiden keksijät ovat suurimipia rikollisia heti poliitikkkojen jälkeen ja toiseksi, saan käyntikorttini- ne viralliset ihan ilmaiseksi työnantajaltani. Siitä se ajatus kuitenkin lähti...

...suunnittelin ensin asiallisen ja blogin ulkoasua mukaileva kortin, blogin tunnuksena olevan possun ja perinteiset sloganit siihen päälle. Asiallista joo- kuitenkin hiton tylsää. Ei blogini ole Yritys jonka julkisuuskuvaa haluaisin varjella mustasukkaisesti haitalliselta huomiolta...päinvastoin, kaikki haitallinen julkisuus on tervetullutta! Blogini, Paahtaja on harrastukseni ja henkinen hiekkalaatikkoni jossa väsään hiekkakakkuja täysin oman mieleni mukaisesti. Yleensä kirjoitan vain ruuasta tai sen vierestä, samalla se toimii verbaaliakrobatian muotona jolla on vastaava vaikutus kuin omalle kaiulleen vastaamisella...hölmöä ja typerää? Ehkä, kuitenkin pirun hauskaa!

Niin ne käyntikortit...Mitä tekemistä paljaalla iholla on ruokablogin kanssa? No ei yhtään mitään, ensin ajattelin koristella käyntikortin pääkalloilla mutta kaikki tietävät että se on liha joka liikuttaa ja jolla huomio kiinnitetään.

Näillä mää alan sitten terrorisoimaan kaikkia mahdollisia tuttuja, kavereita, sukulaisia ja varmaan viattomia ohikulkijoitakin :D.