Hyvät asiat ovat yksinkertaisia, niin myös tämän kertainen reseptikin. Broileria ja vuohenjuustoa, kaksi ruoka-ainesta joita voisin syödä vaikka joka päivä, ainakin jos pari kertaa viikossa saisin sitten aurinkokuivattuja tomaatteja ja kurpisansiemeniä. Kesäkurpitsakin on yksinkertainen vaikka on yllättävnkin haastava valmistaa...raja napakan jaa raa'an välillä on hiuksenhieno, ja jos sisus menee kypsäksi niin kurpitsaa ei pelasta enää mikään muu kuin sauvasekoitin...niih, ja lisäkkeestä tuleekin kastiketta, keittiön pieniä suuria tapahtumia. Tällä kertaa kaikki pysyi hanskassa, samalla kun tein ruokaa purin myös kauppakassia, nälissäni sitten ladoin paistinpannulle kaikkea mahdollista mutta onneksi en sentään mahdotonta.

Ai niin...nälkä oli niin kova etten ehtinyt ottaa tuotoksesta kuvaa. Lohdutukseksi julkaisen äärimmäisen tyylikkään ja kaikkien valokuvausta harrastavien kunnioituksen keräävän kuvan palvatusta possun kyljestä ja sianpääsyltystä. Molemmat ostokset ostin pari päivää myöhemmin Kemin markkinoilta. Myyjää en muista, kyse oli kuitenkin siitä hieman yksinäisestä kojusta sairaalan kulmalla. Kojussa olisi houkuttanut myös savustettu lammas, enpä raskinut kuitenkaan ostaa. Harmittaa.

Herkimmät lukijat voivat sulkea silmänsä kuvan scrollauksen ajaksi...kaunista, niin kaunista.

Vuohenhuusto brousku ja kesäkurpitsaa

  • broilerin fileitä
  • kesäkurpitsaa sentin siivuina
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • valkopippuria
  • paprikajauhetta
  • vuohenjuustoa sentin siivuina
  • tomaatti-balsamicoa
  • savusuolaa

Kuumenna tilkka öljyä ja lisää mausteet.,..mausteita jokainen voi laittaa oman harkintansa mukaan 1/3 tl per mauste mutta paprikaa enemmän on aika hyvä sääntö. Sekoita tasaiseksi ja lisää lihat ja kesäkurpitsan siivut. Paista 2/3 teholla ja kääntele välillä. Aikaa menee noin seitsemän minuuttia...suurinpiirtein se aika mitä kauppaksassin purkamiseen ja pyykkikoneen lataamiseen menee aikaa. Lisää lihan päälle vuohenjuustokiekot ja nauti hyvälä ruokahalulla.