Americcalaiset tykkää sandwitcheistä...paikallisesta Töllöstä tulee jopa useita keskenään kilpailevia ohjelmia joiden punainen lanka on etsiä sitä täydellistä Sandwitchiä...ja niitähän riittää. Jokaisella kylällä lienee oma, tätsin uniikki voileipä...voileipä jolla ei suomalaisen voileivän kanssa ole oikeastaan mitään tekemistä. Suomessa kun voikkari on välipala, lisuke tai jokin sellainen mikä huitaistaan nopeasti kurkusta alas. Rapakon takan Sandwitshi on kokonainen ateria, joskus jopa useampi. *Röyh* Maassa maan tavalla.

Tänään törmäsin itse kaveriin nimeltä Sloppy Joe. En ymmärtänyt pari päivää sitten kun paikalliset puhuivat Deer Slappystä...ja siitä että Mister T:n täytyy saada maistaa kunnon Slappya ennen kotiin lähtöä...olin pihalla kuin lumiukko, en ymmärtänyt yhtään mistä oli kyse (jos rehellisiä ollaan niin luulin äijien puhuvan Slap Dancesta...juu, ei. Siitä Slapista en kerron tässä). Tänään sitten paikalliset pyysivät kahvihuoneeseen lounaalle...koska on Slappy day. Ja totuus paljastui...Sloppy Joe on lämmin leipä joka koostuu paahdetusta sämpylästä, tuhdisti maustetusta jauhelihakastikkeesta ja juustosta, salaattina nautitaan sipsejä. Epäterveellistä? Ehkä vähän. Paikalliset kuitenkin lohduttautuivat ajatuksella että täällä Etelässä on hautaan menty aina (sydänkohtauksen jälkeen) lihavina mutta onnellisina.

Deer Slappy Joe

  • (peuran) jauhelihakastiketta, tomaatilla, sipulilla, valkosipulilla ja chilillä maustettuna
  • paahdettuja sämpylöitä
  • juustoraastetta
  • makeaa sinappia
  • grillisipsejä

Jauhelihakastike tehdään parhaaksi katsotulla tavalla. Sämpylät paahdetaan ja niiden päälle kaadetaan jauhelihakastiketta mieluummin liikaa kuin liian vähän. Kuvan mukaisessa annoksessa on kuulemma lian vähän kastiketta. Päälle juustoraastetta ja sinappia. Salaatiksi sipsejä.