Rakas päiväkirja, koin tänään töissä (just joo) henkisen heräämisen ja päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni eli blogin perustamisen. Kuten kaikki minäni eri persoonat tietävät, kyseessä ei ole ensimmäinen kerta- ensimmäisen kerran piti olla jo kolme vuotta sitten mutten saanut aikaiseksi ainuttakaan kirjoitusta inetin palvelimelle.

 

Kirjoittamiselle ja varsinkin blokille pitäisi olla jokin aihepiiri mikä olisi tarpeeksi lähellä sydäntä ja lisäksi aiheen pitäisi olla riittävän tuttu ja arkipäiväinen ainakin kirjoittajalle eli siis itselleni että siitä jaksaa kirjoittaa... tzädää; en ole aikeissa perustaa uskontojen vastaista- tai markkinatalouden ongelmia ruotivaa sivustoa. Vaikka aiheet ovatkin lähellä sydäntäni niin ne ovat silti pirun tylsiä suurimmalle osaa väestöstä ja osan ajasta myös minulle itselleni. Eli mistä sitten kirjoitan (tai siis haaveenani on alkaa kirjoittamaan)- no tottakai ruuasta- mistä muustakaan.

 

Pikaruoka-, lähiruoka-, roskaruoka-, perinneruoka-, kasvisruoka, etninenruoka-, uuniruoka- ja kaikki muut mahdolliset ja mahdottomat ruokaan ja ruokakulttuuriin liittyvä on aina ollut lähellä sydäntäni. Koen miljoonia mikro-orgasmeja pelkästä onnistumisen ilosta syödessäni itse paistettuja verilättyjä. Samaan kategoriaan pääsee helposti maistamalla yli tunnin haudutettua kaurapuuroa jossa lautasen keskellä on reilu nokare oikeaa voita. Oikeista raaka-aineista tehty "mikä tahansa" itämainen safka myös saa mielen euforiaan...puhumattakaan peston ja vuohenjuuston pyhästä yhdistelmästä...tai ihan vain perinteisestä jauhelihakastikkeesta ja pottumuusista- kaikki ruoka kun on mielestäni maistamisen arvoinen jos se vain on hyvin tehtyä ja hyvistä raaka-aineista.

 

Jos löysit tämän sivun niin otan osaa...ei tätä ole vielä tarkoitettu kenellekään Cool paitsi tietysti minulle itselleni. Tulevaisuudessa haluaisin ainakin laittaa tänne eeppisiä tarinoita nuudelien keittämisestä ja jauhelihan paistamisesta siinä missä karitsan ruhon paloittelusta ja juuston kotona tekimisestä.

Jokaisella meistä on omat haaveemme ja nyt tiedätte yhden omistani.