Nopee...tarkoitan ruokaa sekä juttua. Pääosasssa nykyinen paras kaverini- valurautainen wokkipannu. Pannu jonka ainoa huono puoli on se, että sitä ei saa tarpeeksi kuumaksi perinteisellä sähköhellalla. Tilanne tulee onneksi lähiaikoina muuttumaan muuton myötä...uuteen uljaaseen keittiööni tulee induktioliesi. Induktiolieden edessä on vain pari pientä muttaa...pitäisi pakata, muuttaa, purkaa osa tavaroista, repiä tapetit koko asunnosta, purkaa vanha laminaatti, tehdä pariin huoneeseen pintaremppa,asentaa uusi laminaatti, purkaa vanha keittiö ja vähän väliseinää, asentaa uudet keittiön kalusteet...sitten olisi vuorossa haaveilemani induktioliesi!

Sellaista tällä kertaa...ei maailmanparannusta, ei kritiikkiä eikä edes slowfoodia. Viimeaikoina on ollut pakko priorisoida ajankaäyttöä...ikä'vä kyllä blogin ylläpito on jäänyt kaiken muun jalkoihin ja taitaa ikävä kyllä jäämäänkin kesän ajaksi.

Makkarawokki

  • 400 g Eetvarttia tai jotain muuta lihaisaa makkaraa silputtuna
  • 400 g jotain wokkisekoitusta
  • 1/2 dl vähäsuolaista soijakastiketta
  • 2 rkl thai-kalakastiketta
  • 1/2 limen mehu puristettuna
  • 1 tl murskattuja korianterin siemeniä
  • chiliä (hungarian hot cherry) maun mukaan
  • mustapippuria
  • öljyä paistamiseen

Kuumenna wokkipannu mahdollisimman kuumaksi. Lisää makkaraslppu, ruskista. Lisää kasvikset ja ruskista ne kevyesti.Lisää loput ainekset, sekoita ja anna kiehahtaa.

Tarjoa lisukkeena nuudelia tai riisiä.