Tästä tipusta ei pitänyt tulla makee...sen oli tarkoitus saada sisäänsä lievää poltetta Aji Pancan- ja leveetä makua tummien oliivien muodossa.Ja mitä vielä! Aji Pancat oli homeessa ja oliivit haisi omituiselle...prkl!!! Heikkohermoista jo hirvittää...onneksi tipuista on moneksi, niin tästäkin. Täyskäännös vasempaan päin ja suunniotelmat uusiksi...hunajaa ja sitruunaruohoa, takuulla toimivaa, vähän kurkumaa ja pippuria ja stoori on lopputekstejä vaille valmis.

Hunajabroileria

  • 3 broilerin rintafilettä (maustamatonta)
  • 2 rkl sitruunaruohotahnaa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl kurkumaa
  • ripaus mustapipuria
  • ripaus savusuolaa

Sekoita täytteen ainekset. Halkaise broilerin fileet ja ja täytä ne juuri tehdyllä tahnalla. Kypsennä 225/20 minuuttia. Tarjoa riisin tai salaatin kaverina.