Eli jotain nopeaa nuudelista...vai miten se laulu muuten menikään- no ei ainakaan otsikon mukaisesti, jotenkin kuitenkin. Nuudelithan ovat sitä suomalaista halpaa ja hyvää pikaruokaa jota kuuleman mukaan ainakin opiskelijat ja kaikki joilla tulee tarve tehdä ruokaa alle kolmessa minuutissa- kovasti tuppaavaat diggailemaan. Nuudelit suomalaisessa muodossa ovat jotain ihan muuta kuin niiden alkuperäisessä ja omasta mielestäni oikeasti laitettuina. Suomalaiseen tyyliin nuudelit keitetään ja tarjoillaan melkein ilman maustamisesta, puhumattakaan että keitettyjä nuudelita käytettäisiin valmistettavan ruuan raaka-aineena- kuten aasiassa on tapana. En ala nyt tätä moralisoimaan, nuudelit ovat aasiassakin nopean ruuan aineksia- sekaan laitetaan mitä nyt sattuu oleen.

Oma suosikkireseptini nuudeleista on nuudelit ala tonnikala...ruoka tehdään lounaaksi ja tonnikalan kyytipojaksi heitetään jotain kasvikunnan tuotetta mitä kaapista sattuu löytyyn. Tuollaista tein tänäänkin kun tulin kotiin syömään ruokatunnilla...pussillinen keitettyjä nuudelita, sekaan tonnikalaa ja tälläkertaa bonuksena vielä puolikas vihreä paprika ja muutama siivu aurinkokuivattua tomaattia- nam nam, koko komeuden kruunasi vielä reilu loraus naga jolokia kastiketta.

Nyt kun aloin kirjoittamaan tästä aiheesta niin tulipa mieleeni sellainen ajatus, että oma sukupolveni kuilu seuraavaan voi levetä vaikkapa nuudeleista...nykyisin kauppojen nuudelivalikoima kärsii melkeinpä runsauden pulasta- toisin oli silloin kun me oltiin lapsia- nuudelista ei oltu kuultukaan.