Hieman erilaisempi pastavuoka ja kevyempikin...ei rasvaa, ei kermaa mutta kuitenkin hyvää- vieläpä siitä harvinainen ruoka että jälkikasvukin söi mutisematta ja huolimatta suuresta kasvispitoisuudesta.

  • 200 g tricolere-spagettia pätkittynä
  • 1 pss kinkkusuikaleita
  • 1 punasipuli
  • 1/2 paprika
  • 1/2 kesäkurpitsa
  • muutama basilikan lehti
  • 2 tl Aji Panca-pyrettä...hieman luumumainen chili, voit korvat sen 1/2 tl luumusosetta ja 1 1/2 tl tomattipyrettä + ripauksella hilijauhetta
  • 3 dl vettä
  • 1 tl kasvisliemijauhetta
  • 2 kananmunaa
  • tilkka öljyä paistamiseen
  • suolaa
  • mustapippuria

Keitä ohjeen mukaan mutta vähennä keittoajasta reilu minuuttua. Silppua kasvikset. Ruskista Kinkku ja sipuli, lisää paprika, chilipyre ja kesäkurpitsa- sekoita. Lisää vesi ja ja mausteet ja anna hauua pastan keittämisen ajan.

Sekoita kaikki keskenään, kypsennä 200C/30 minuuttia.