Hieman erilaisempi pastavuoka ja kevyempikin...ei rasvaa, ei kermaa mutta kuitenkin hyvää- vieläpä siitä harvinainen ruoka että jälkikasvukin söi mutisematta ja huolimatta suuresta kasvispitoisuudesta.
- 200 g tricolere-spagettia pätkittynä
- 1 pss kinkkusuikaleita
- 1 punasipuli
- 1/2 paprika
- 1/2 kesäkurpitsa
- muutama basilikan lehti
- 2 tl Aji Panca-pyrettä...hieman luumumainen chili, voit korvat sen 1/2 tl luumusosetta ja 1 1/2 tl tomattipyrettä + ripauksella hilijauhetta
- 3 dl vettä
- 1 tl kasvisliemijauhetta
- 2 kananmunaa
- tilkka öljyä paistamiseen
- suolaa
- mustapippuria
Keitä ohjeen mukaan mutta vähennä keittoajasta reilu minuuttua. Silppua kasvikset. Ruskista Kinkku ja sipuli, lisää paprika, chilipyre ja kesäkurpitsa- sekoita. Lisää vesi ja ja mausteet ja anna hauua pastan keittämisen ajan.
Sekoita kaikki keskenään, kypsennä 200C/30 minuuttia.